Logbouw Specialist

+31 (0)55-534 91 70 | Informatie houtbouw | Contact | Home

 Houten chalets 

qqq

bucegi

##m2 €##,-
qqq

moldoveanul

##m2 €##,-
qqq

retezat

##m2 €##,-
qqq

lucian

##m2 €##,-
qqq

michelle

##m2 €##,-
qqq

banat

##m2 €##,-
qqq

botosani

##m2 €##,-
qqq

deva

##m2 €##,-
qqq

grind

##m2 €##,-
qqq

hunedoara

##m2 €##,-
qqq

izvorul-rece

##m2 €##,-
qqq

lugoj

##m2 €##,-
qqq

mangalia

##m2 €##,-
qqq

muntenia

##m2 €##,-
qqq

pandele

##m2 €##,-

Logbouw-specialist is met zijn jarenlange ervaring als logbouw-specialist in Finland een betrouwbare partner. Ook als het gaat om loghouses of houten chalets. Er is een heel scala aan modellen. Maar deze modellen kunnen u ook inspireren. U bent namelijk niet gebonden aan een bepaald model of standaard. Het is namelijk veel leuker om uw eigen inbreng terug te zien in uw houten huis.

Logbouw-specialist biedt u voor de opbouw een aantal mogelijkheden. Allereerst de massieve houtstapelbouw. Met ronde of rechte logs te stapelen volgens een vooraf bepaalde volgorde ontstaat een prachtige houten woning. Deze bouwvorm wordt ook wel houtstapelbouw genoemd. Vanwege de isolatiewaarden waaraan bij nieuwe woningen voldaan moet worden is het in Nederland vaak niet toegestaan. Of er moet met grote diameters gewerkt worden. We spreken dan over diameters van ø35cm en groter. Maar het is wel degelijk mogelijk om aan de gestelde eisen te voldoen. Een alternatief hiervoor is houtskeletbouw. Houtskeletbouw is zeer hoogwaardig te isoleren vanwege de mogelijkheid om de dubbele wand te isoleren. De buitenkant kunt u dan laten afwerken met schijnlogs. Deze kunnen een ronde vorm hebben zodat het van buiten lijkt alsof er gewerkt is met hele logs. U heeft dan de uitstraling van een loghouse in houtstapelbouw maar dan met de voordelen van een houten woning in houtskeletbouw.

Heeft u een stuk grond en wilt u daar een loghouse of houten chalet plaatsen? Neem dan gerust de moeite onze website door te lezen. Wij kunnen u van a tot z begeleiden in het traject, van vergunning tot oplevering.

Op onze website kunt u een aantal prachtige voorbeelden zien van loghouses en houten chalets. Deze zijn opgebouwd met ronde stammen. Qua uitstraling is dat echt ongeëvenaard. Eigenlijk moet u dat beleven.

Behalve rondstam (logs) kunt u bij ons ook terecht voor rechte logs, zowel massief als gelamineerd. Maar ook kunnen wij u een skeletbouw aanbieden met aan de buitenzijde rabatdelen in vele variaties en mogelijkheden.

Kortom, bij logbouw-specialist bent u op het juiste adres voor uw loghouse en/of houten chalets.

Houten Chalet Woning Houten Chalet WoningHouten Chalet

Fluitersweg 36A | Apeldoorn | +31 (0)55-534 91 70 | Algemene voorwaarden

x7 Oradea